Specialiseret stressbehandling 

Stress er en reaktion på for meget belastning. Stress opstår, når de krav og udfordringer, som du udsættes for er for store, og din mulighed for at tilpasse dig eller løse udfordringerne virker umulig. Kravene kan også komme 'indefra', dvs stress kan også udløses af, at du stiller for høje krav til dig selv. 


Vi mennesker er indrettet til at kunne håndtere kortvarigt pres, og kortvarigt pres kan endda øge din evne til at håndtere situationen, som du befinder dig i. Men fortsætter presset over længere tid kan en tilstand af psykisk belastning opstå, og dette viser sig ved, at du får stress symptomer.

Stress symptomer

Stress er forbundet med en række fysiske, mentale og følelesesmæssige symptomer, såsom søvnløshed, hoved- og mavepine, fordøjelsesproblemer, uro og hjertebanken, tankemylder, opmærksomheds- og koncentrationsbesvær, anspændthed, ængstelse og irritation. Hvis din stress ikke bliver behandlet i tide, kan den udvikle sig til depression og angst.


Stressbehandling 

Igennem et stressbehandlingsforløb hos Psykologerne Skanderborg får du specialiseret og konkret hjælp til håndtering af dine symptomer og til at forebygge stress. Der arbejdes med konkrete værktøjer, som kan støtte dig i at blive dig selv igen, blandt andet guidede øvelser og forskellige stressbehandlings skemaer, som jeg har udviklet gennem flere års fokus på optimal stressbehandling. 

     NYHED I WEBSHOPPEN!


'Stress(af)Pakken'

Effektive redskaber som hjælper dig af med dine stress symptomer - også uden en terapeut!


Effektiv parterapi


Kontakt os i dag - de fleste par venter for længe. 

Stressbehandling


Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret og systematisk stressbehandling.