KærlighedsPakken

Parterapeutiske redskaber som gør en forskel - også uden en parterapeut!

KærlighedsPakken er en 25 sider lang manual bestående af nøje udvalgte parterapeutiske øvelser, som alle par har gavn af at lære og træne for styrke deres kommunikation og nærhed i hverdagen.


Når I arbejder med øvelserne i denne pakke, så sparer I både tid og penge, da ikke al terapi behøver foregå hos en terapeut.


For nogle af jer, så vil øvelserne i denne pakke være nok til, at I kommer tætterere på hinanden igen. For andre vil en kombination af disse øvelser i hjemmet samt terapi med en erfaren terapeut være nødvendigt. Men uanset, så er det arbejde i selv kan lave hjemme i sofaen være helt uvurdelig for jeres indsats for at komme tæt på hinanden igen.


Øvelserne kan altså med fordel bruges i starten af et parterapeutisk forløb, som fordybelse af terapien undervejs, som fastholdelse af de nylærte kommunikationsfærdigheder, når I stopper et parterapiútisk forløb eller som et stykke arbejde, som I selv gør forebyggende for jeres parforholds trivsel.

 

KærlighedsPakken består af følgende øvelser:

 

  • Øvelsen ’Kend dit Forsvar’, som har til formål at lære jer om jeres særlige måde at forsvare jer på under konflikt, hvilket ofte intensiverer konflikten.

 

  • Øvelsen ’KonfliktDialog’, som har til formål at lære jer at håndtere konflikt hensigtsmæssigt igennem en struktureret punkt for punkt samtale-manual.

 

  • Øvelsen ’Kærlighedssprog’, som har til formål at lære jer om jeres individuelle kærlighedssprog, og om hvordan I bruger det til at øge intimitet og kærlighed mellem jer i hverdagen.

 

  • Øvelsen ’OverraskelsesListen’, som har til formål at øge din opmærksomhed på de aktiviteter eller ting, som du ved, at din partner bliver glad for at modtage eller at gøre sammen med dig.

 

  • Øvelsen ’NærhedsListen’, som har til formål at øge din opmærksomhed på de nære og fysiske aktiviteter, som du har lyst til at lave med din partner.

 

  • Øvelsen ’KærlighedsOverFlow’, som har til formål at øge din opmærksomhed på alle de positive kvaliteter, som din partner besidder, og som kan blive glemt eller gemt væk, når der har været travlt, eller der har været mange belastninger i jeres liv.

 

  • ’KæresteMødet’ er en opfordring til jer om at forpligte jer på at arbejde videre med øvelserne i denne KærlighedsPakke ved hjælp af et særligt udformet arbejdsark, som har til formål at støtte jer begge i at få sat konkrete handlinger på jeres lyst til at genromantisere jeres parforhold, så jeres parforhold får den opmærksomhed og kærlighed, som den fortjener og har behov for.

 

Der medfølger en udførlig beskrivelse af, hvordan hver enkelt øvelse udføres for at sikre et trygt og godt udbytte for jer.


Udskriv gerne KærlighedsPakken, så I kan udfylde øvelserne sammen på papir. Afsæt derefter nogle timers kærestetid til at arbejde med øvelserne.

 

Rigtig god arbejdslyst!


     NYHED I WEBSHOPPEN!


'KærlighedsPakken'

Parterapeutiske redskaber som gør en forskel - også uden en parterapeut!


Effektiv parterapi


Kontakt os i dag - de fleste par venter for længe. 

Stressbehandling


Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret og systematisk stressbehandling.