Professionel parterapi

Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret parterapi ved examineret Parterapeut Bente von Monrath.

I hjælpes videre, hvis I oplever at


  • I mangler nærvær og intimitet 
  • I ikke har lyst til hinanden længere
  • jeres kommunikation er kørt fast
  • der er for mange, svære skænderier
  • ...eller der er blevet tavst mellem jer

Du behov for at føle, at du er ønsket og elsket. Føler du dig uelsket, så vil du forsvare dig… måske ved at trække dig væk eller verbalt angribe din partner. Jeres kærligheds-relation bliver en kamp, og hvis du vinder, så taber I begge.

Igennem parterapi styrker I jeres evne til at være i kontakt med hinanden og jer selv på en mere autentisk måde. I lærer en ny og mere konstruktiv måde at kommunikere på, hvor fokus er på at skabe en dybere kontakt mellem jer.

I får mulighed for både at ’tale ud’ uden afbrydelser og for at blive hørt og anerkendt af hinanden, hvilket er et stærkt fundament til at kunne slippe gamle, fastgroede konflikter og eventuelle svigt. 


Der arbejdes med konkrete kommunikations-værktøjer, og der udleveres øvelser, som I kan lave hjemme mellem samtalerne for at styrke processen yderligere.


Parterapi kan også bruges til at få afsluttet jeres forhold så hensigtsmæssigt som muligt, hvis I beslutter at gå fra hinanden. Hvis I har børn sammen, så får I rådgivning om, hvordan I taler med børnene om skilsmissen og fordeling af efterfølgende samvær i de nye hjem. Alt sammen for at sikre jer de bedste betingelser for at få en god start på et nyt kapitel i jeres families liv. 


Et terapeutisk samtaleforløb varer typisk 4-7 gange. Flere par vælger at fortsætte samtalerne over en længere periode for at holde fast i og pleje deres kærlighed.


Føler du behov for mere omsorg, fysisk og følelsesmæssig nærvær med din partner, så tag kontakt i dag. Mange par venter desværre for længe med at søge hjælp.

NYHED: Afspænding og mindfulness træning på lydfil


Effektiv parterapi


Kontakt os i dag - de fleste par venter for længe. 

Stressbehandling


Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret og systematisk stressbehandling.

Psykologerne Skanderborg


Klinikken ligger centralt placeret på Skanderborgs gågade med gratis parkering lige ved siden af. Klinikken drives af aut. psykolog og examineret Parterapeut Bente von Monrath.

Kontakt 

Adelgade 115, 2 th

8660 Skanderborg

Telefon åbningstider


Ring og få en uforpligtende snak

Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

© Copyright Psykologerne Skanderborg 2020