Psykolog Bente von Monrath


 • Autoriseret Psykolog 2012
 • Certificeret Parterapeut 2009
 • Specialist i Psykoterapi voksne 2020


Igangværende efteruddannelse 2020:


 - Institut for Somatisk Psykologi 1 1/2 år

 - ISTDP grundkursusØvrige kurser


 • Simpel og kompliceret Sorg
 • Kognitiv terapi mod depression og angst
 • SE og TRE Traumebehandling
 • Hypnoterapi
 • Stressbehandling
 • ACT og F-ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Compassion Focused Therapy


Derudover


 • Certificeret Pilates Lærer
 • Cetificeret 220 timer International Yoga Lærer

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 2008, og i forbindelse med løbende efteruddannelse gennem årene er jeg autoriseret psykolog og godkendt som specialist i terapi med voksne. Derudover er jeg efteruddannet Parterapeut. Min faglighed sikrer dig et bredt psykologfagligt fundament for at hjælpe dig godt videre. Jeg har specialiseret mig i stressbehandling og håndtering af livskriser såsom kronisk sygdom og tab. Derudover tillbyder jeg undervisning og supervision af fagpersonale.


"Jeg oplever Bente som et respektfuldt, åbent og fagligt dygtig menneske....Ligeledes har hun en god portion humor, så vi kunne grine sammen ind imellem - hvilket var meget befriende i en periode i mit liv, hvor alt føltes mørkt og trist." Tidligere klient 'UW' (Manager)

Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse, så min viden på det psykologiske fagområde altid er opdateret, og så jeg har mange forskellige redskaber at gøre brug af i samarbejdet med dig. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og jeg er underlagt tavshedspligt og arbejder under de gældende etiske principper for psykologer.


Jeg arbejder deltid på Skejby Universitetshospital i et højtspecialiseret team, hvor vi arbejder med mennesker i akut krise og sorg. Derfor tilbyder jeg ikke tider tirsdage og onsdage.


Både psykisk og fysisk sundhed optager mit sind og mit hjerte, og jeg lever i en stadig bestræbelse på at afbalancere egen krop og sind. Jeg er derfor uddannet både indenfor Pilates og Yoga. Med andre ord: Jeg 'tager mig egen 'medicin', og jeg ved, hvad jeg taler om.

I klinikken er vi pt. fire psykologer med forskellige fagekspertise. Sammen sikrer vi, at du kan få den hjælp, som du har behov for.

Søger du en erfaren børne- og ungepsykolog, så har psykolog Kira Kjærgaard kliniklokale lige ved siden af.

Er du nysgerrig på hypnoterapi som redskab til håndtering af for eksempel angst, så er psykolog Anne Braüner den rette for dig

Har du behov for specialiseret hjælp til OCD og andre former for angst, kan psykolog Kristian Kastorp hjælpe dig videre

NYHED: Afspænding og mindfulness træning på lydfil


Effektiv parterapi


Kontakt os i dag - de fleste par venter for længe. 

Stressbehandling


Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret og systematisk stressbehandling.

Psykologerne Skanderborg


Klinikken ligger centralt placeret på Skanderborgs gågade med gratis parkering lige ved siden af. Klinikken drives af aut. psykolog og examineret Parterapeut Bente von Monrath.

Kontakt 

Adelgade 115, 2 th

8660 Skanderborg

Telefon åbningstider


Ring og få en uforpligtende snak

Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

© Copyright Psykologerne Skanderborg 2020