Klienter siger


Klient Trine siger:

"Jeg vil gerne sige tak for din uvurderlige hjælp det sidste stykke tid. Da jeg startede hos dig, var jeg i en mental tilstand, jeg ikke har været i tidligere i mit liv; jeg havde det virkelig dårligt og vidste ikke selv, hvordan jeg kom videre og genvandt kontrollen over mit liv og fik mit positive  livssyn og mit humør tilbage." 


Klient Anne (AC fuldmægtig) fortæller:

"Bente hjalp mig med at acceptere, at jeg stadig var ramt af stress, selvom jeg gik på arbejde igen. Bente hjalp mig til at finde indre ro, og hun var med hendes varme og empatiske væsen en stor kilde til lindring i en meget vanskelig situation.

Jeg oplever Bente som en kompetent og anerkendende psykolog, og jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder."


Klient 'UW' (Manager) siger:

"Samtaleforløbet hjalp mig overordnet set med at opnå en større selvforståelse. De bidrog til mere klarsyn og jeg fandt ud af, at der var en naturlig årsag til den krise, jeg var havnet i. 

Via samtalerne bevægede jeg mig ud af mørket, fik min selvtillid tilbage og blev i stand til at træffe nogle beslutninger, der på kort og langt sigt betød et langt større mentalt velvære." 


Klient 'MB' (socialrådgiver) fortæller:

"Det, jeg har fået ud af samtalerne, er en forståelse af mine fgysisk/psykiske stressreaktioner, som Bente gennem faglige og levende forklaringer gav mig indsigt i. Samtidigt har jeg fået nogle anvendelige redskaber med mig, som jeg kan bruge, når jeg oplever lignende reaktioner."


Anonym klient siger:

"Det var meget svært at overbevise mig selv om, at jeg havde brug for at søge psykologhjælp, da det var min mand, der led af stress og angst. Da jeg kom til samtaler hos Bente første gang, fortrød jeg dog, at jeg ikke havde søgt hjælp noget før."


Klient Mette Nielsen (indkøber) fortæller:

"Bente var god til fra start af at gøre mig tryg. Meget rolig, venlig og forklarende. Hun tager sig god tid og udviser enorm empati og forståelse. Noget af det, der hjalp mig allermest, var de enkle, håndgribelige værktøjer (skemaer), hun introducerede mig for, og jeg fik "opgaver for" mellem hver gang, vi mødtes.

Allerede efter et par samtaler, mærkede jeg store fremskridt og er nu helt på toppen igen."


Klient Trine siger: 

"Du har også hjulpet mig i den svære proces, det er at sige farvel til et af de mennesker, der har betydet mest i mit liv; min far. Det har hjulpet mig at sætte konkrete ord på sorgen og at italesætte, hvilke positive og negative ting, jeg sagde farvel til med min fars død."

NYHED: Afspænding og mindfulness træning på lydfil


Effektiv parterapi


Kontakt os i dag - de fleste par venter for længe. 

Stressbehandling


Psykologerne Skanderborg tilbyder specialiseret og systematisk stressbehandling.

Psykologerne Skanderborg


Klinikken ligger centralt placeret på Skanderborgs gågade med gratis parkering lige ved siden af. Klinikken drives af aut. psykolog og examineret Parterapeut Bente von Monrath.

Kontakt 

Adelgade 115, 2 th

8660 Skanderborg

Telefon åbningstider


Ring og få en uforpligtende snak

Mandag - fredag: 08:00 - 16:00

© Copyright Psykologerne Skanderborg 2020